Se hvilke fire mandskaber landstræneren satser på går videre

Landstræner Heinz Ehlers er ligesom resten af ishockey-Danmark klar til slutspillet, der begynder fredag. I et interview med BT giver landstræneren sin vurdering af denne sæsons Metal Liga. Ehlers er positivt overrasket over niveauet på kampene i Metal Ligaen i indeværende sæson, og er samtidig imponeret over spillernes ildhu. 

-Jeg har talt en del med ligaens trænere. De er også positivt overraskede over kvaliteten. Det mest bemærkelsesværdige er, at de gabende tomme tilskuerpladser og den manglende stemning i hallen siden 11. december ikke har påvirket kvaliteten negativt. Det kunne man have frygtet, siger Heinz Ehlers til Peter Fredberg i BT.

- En kæmpe ros til spillerne. De accepterer coronarestriktionerne og giver alt for at få det bedste ud af situationen. De spiller jo, som om der var tilskuere. Men selvfølgelig har de også et job at kæmpe for næste sæson, lyder det fra Ehlers. 

Heinz Ehlers giver her sin vurdering af chancerne (placeringen i grundserien i parentes).

Rungsted Seier Capital (1)-Rødovre Mighty Bulls (8):

Alt andet end en 4-0 sejr til Rungsted vil overraske mig.

Aalborg Pirates (2)-Herlev Eagles (7):

Det er aldrig sjovt at komme til Herlev, så de vinder en enkelt kamp. På hjemmebane får Aalborg ikke problemer med Herlev.

Esbjerg Energy (3)-Frederikshavn White Hawks (6):

Jeg tipper 4-2 i kampe til Esbjerg. De har kvalitet i alle fire kæder. Frederikshavn vil prøve at stikke en kæp i det vestjyske hjul, men i længden er Esbjerg bedst.

Sønderjyske (4)-Herning Blue Fox (5):

To hold, der har haft mange skader. Jeg føler, Herning har den bredeste trup, og det kan blive udslagsgivende. 4-3 til Herning.


PO-historik: Vinderen af SønderjyskE-Herning bliver mester PO-Historik: Tre dramaer hidtil mellem Aalborg (AaB) og Herlev