Steffen Frank glæder sig til at komme i gang igen efter Corona-pausen hos SønderjyskE

SønderjyskE-truppen har været hårdt ramt af Corona gennem juleperioden og har fået aflyst hele fire kampe. 

Dermed har lungekapaciteten og kampformen fået en ekstra udfordring i den seneste tid, og det er ikke noget, der har huet den rutinerede forward Steffen Frank, der helst bare spiller kamp.

Det siger han til JydskeVestkysten. 

- Lange pauser gavner sjældent. Man er skarpest, når man spiller kamp hver anden dag, så selvfølgelig er vi spændte på at se, hvor vi står. Godt tre uger er altså lang tid. Vi har trænet fornuftigt, men det er slet ikke det samme, som når vi spiller kamp, lyder det fra Steffen Frank.

Også træner Mario Simioni er spændt på, hvordan hans tropper kommer i sving. Samtidig går han med tanker om forstærkning efter at Shawn O'Donnell har forladt klubben og nu spiller i Dornbirn, mens William Boysen altså er meldt ude for sæsonen.

- Min plan er at hente to udlændinge, men det er svært i disse tider. Det skal ikke være nogen hemmelighed, men selvfølgelig tror vi på, at det nok skal lykkes, lyder det fra Simioni til JydskeVestkysten. 

Han har for øjeblikket seks imports i truppen, og som man læser optakterne hid og did, ligner det altså, at svenske Anton Öhman er tilbage hos sønderjyderne. Kun Mikkel Jensen meldes ude. Han er ifølge Mario Simioni ude efter skade, der er pådraget i padeltennis. 


Kuukka matchvinder i målorgie - 7-5 til Herning over Herlev OPTAKT: Herning Blue Fox-Herlev Eagles