Sæsonen kan være ovre for Daniel Nielsen

SønderjyskE har siden 24. januar været uden den unge forward Anders Biel, der i kampen Rødovre blokerede et skud og derefter brækkede en finger. Tidligere på sæsonen havde Biel været galt af sted med et brækket håndled, så på den måde har han altså været pænt uheldig med skader. 

Nu er han i gang med genoptræningen, og det har - desværre for Biel - lidt lange udsigter i forhold til at komme tilbage.

Det fortæller Kim Lykkeskov i et interview med SønderjyskE's web-tv.

- Vi må tage den tid, det tager med genoptræningen og ikke forcere noget. Jeg har virkelig ondt af sådan en ung knægt, der har kæmpet sig flot tilbage efter en skade og derefter er utrolig uheldig igen fordi han ofrer sig for holdet, siger Lykkeskov, der altså ikke har nogen dato på en tilbagevenden for Anders Biel.

Men skaden hos Biel er dog mere konkret end hos en anden af de unge SønderjyskE-forwards, Daniel Nielsen, der udgik 18. december i Odense efter at han ramte banden uheldigt.

- Helt æriigt: Det ser ikke særlig godt ud. Han faldt skævt ind i banden i Odense, og han skal af sted til en specialist igen for at blive tjekket, og det er svært at sige, om det er sæsonen, der er ovre. Men det ser ikke for godt ud med Daniel. Det skal jeg være ærlig at sige, siger Kim Lykkeskov. 


DEN HURTIGE PAUSESTATUS: Esbjerg Energy DEN HURTIGE PAUSESTATUS: Aalborg Pirates