Den rutinerede back forlænger med barndomsklubben

En rigtig Aalborgdreng forlænger kontrakten med tre år, så vi også i fremtiden har fornøjelsen af 27-årige Lasse Bo Knudsen, på backsiden. Næste sæson bliver Lasse Bo Knudsens 12. sæson i Pirates trøjen, hvor han allerede har rundet de 500 kampe.

Det skriver Aalborg i en pressemeddelelse, hvor Lasse Bo præsenteres således:

- Lasse Bo er en solid back, der har godt styr på det defensive arbejde, og sætter en stor ære i det. Han arbejder hårdt og placerer sig godt i egen zone, og rydder op foran George, hvis der kommer modstandere tæt på ham under spillet, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Sidste sæson spillede han 36 kampe i grundspillet, og havde sin bedste sæson pointmæssigt, hvor han endte på 15 point fordelt på 5 mål og 10 assists. Derudover var det hans næstbedste sæson på +/-, hvor han endte på +20. I Lasse Bo’s yngre år, var han en flittig gæst i udvisningsboksen, men det var han ikke i den sidste sæson, hvor han kun var udenfor i 12 minutter samlet.

- Lasse Bo er en gennemrutineret spiller, som trods hans 27 år allerede har spillet 11 sæsoner i Aalborg på eliteholdet. Vi ved, hvilken bundsolid indsats, som vi får fra Lasse Bo i løbet af kampene. Han har tidligere sæsoner ikke været den store målscorer, men sidste sæson var der god fremgang på det punkt uden, at det skadede den primære opgave, slutter Ronny Larsen.

Lasse Bo Knudsen er allerede startet på sommertræningen, og er klar i trøje nummer 32, som han har haft de mange sæsoner i Pirates.


William Bundgaard forlænger med Rødovre Mighty Bulls Villiam Haag siger farvel til SønderjyskE