"En hård negl", siger Olaf Eller om backen, der fortsætter hos barndomsklubben

Lasse Carlsen er en stor og stærk back, og han har nu forlænget sin kontrakt med Rødovre Mighty Bulls, der dermed får både højde og drøjde ind i forsvaret. Han præsenteres således: 

Vi er rigtig glade for at Lasse Carlsen vælger at fortsætte hos Rødovre Mighty Bulls. Lasse har over 200 metal ligakampe for Rødovre og er dermed en rigtig Rødovre-dreng. Lasse vil i næste sæson være med til at løfte Mighty Bulls til et nyt niveau og det er vigtigt med erfaring og kultur med et ungt hold.

Cheftræner Olaf Eller fortæller om kontraktforlængelsen:

- Lasse er en hård negl, som modstanderne slår sig på, og har sin store styrke i defensiven. Lasse besidder et par helt grundlæggende Rødovre værdier, nemlig hårdt arbejde og træningskultur. Lasse fuldender dermed backsiden, som med Jacob Bøll, Måns Hansson og Malte Setkov, har fået et løft på erfaring og spillemæssig kvalitet samt et forstærket Rødovre-DNA.”

- Jeg er rigtig glad for at kunne meddele, at jeg forsat er at se i Rødovre trøjen næste sæson. Sidste år tog vi et skridt i den rigtige retning, og jeg er sikker på at vi kan bygge videre på det fremadrettet. Jeg glæder mig til at se alle fansene og folk omkring klubben igen til næste år.” Fortæller Lasse Carlsen selv om sin kontraktforlængelse. 

 


Gorm Topholt forlænger sin White Hawks-kontrakt med to år Tysk avis: Bremerhaven lurer på David Madsen