SønderjyskE's stærke center er under lup hos de tyske sølvvindere

Lige siden klubben spillede i Oberliga Nord tilbage i 90'erne har Bremerhaven været "gode venner" med både danske klubber og spillere.

Stille og roligt har den nordtyske klub spillet sig op gennem det tyske hierarki og endte i fjor som grundspilsvindere og finalist, hvor det blev til nederlag mod mægtige Eisbären Berlin. En kæmpe triumf for den i tyske øjne forholdsvis lille klub. 

Det skete med fire danske spillere på holdet i form af Felix Scheel, Nicholas B. Jensen, Christian Wejse og Phillip Bruggisser og måske er flere i vente. Det står i printudgaven af den tyske avis Eishockey News, der skriver følgende. 

"Med erfaringerne fra de seneste mange sæsoner in mente, kan det sagtens være, at holdet fra havnebyen (Fischtown Pinguins) igen vil forsøge at fiske i ligaer, hvor ikke særlig mange klubber i Deutsche Eishockey Liga (DEL) kigger efter spillere. I Danmark, hvor manager Alfred Prey gennem årene har hentet op til flere "rå diamanter", er der kandidater, der har været i fokus."

"For eksempel var "shooting star" Oliver Kjær på listen hos mange europæiske klubber og endte i Finland. Til gengæld er fremtiden stadig åben for David Madsen. Den fleksible angriber hos de danske mestre fra SønderjyskE overbeviste med 42 point i grundspillet i den forgangne sæson. For 25-årige Madsen kunne skridtet til DEL være det helt rigtige," skriver Eishockey News altså på sin side, der omhandler Fischtown Pinguins Bremerhaven. 


Lasse Carlsen forlænger: Mere højde og drøjde til Rødovre-forsvaret JEFF KING SKRIVER UNDER for endnu en sæson i Esbjerg