All Star-backen er klar til at gå efter guldet endnu engang

En af de stærkeste backer i Metal Ligaen - han kom på sidste sæsons All Star-hold - fortsætter i den kommende sæson i Esbjerg Energy. 

Det drejer sig naturligvis om Jeff King, der har skrevet under på en kontrakt for 2024/25. Det skriver Esbjerg Energy i en pressemeddelelse. 

Det bliver Jeff Kings fjerde sæson hos Esbjerg.

- Det betyder enormt meget for os, at Jeff King fortsætter som Energy-spiller. Spillere med Jeffs kvalitet er der ikke mange af, så han ville ikke være let at erstatte. King har mange kompetencer, og man kan sige, at han kan noget helt særligt. Han må betegnes som en spiller med X-factor, forklarer cheftræner Dan Jensen fra Esbjerg Energy.

- Jeff kan noget ekstra på skøjterne, og han flytter pucken både dygtigt og klogt rundt på isen. Han er en klog spiller, som har spillet i Esbjerg i de tre seneste sæsoner. Her har han udviklet sig til en profil og vist sit værd på og uden for isen, så jeg er selvfølgelig glad for, at vi har kunnet fortsætte samarbejdet i endnu en sæson.

Jeff King kom i sommeren 2021 til Esbjerg og Metal Ligaen efter en enkelt sæson i Slovakiet. Energy-backen har spillet 182 kampe for vestjyderne, har scoret 29 mål og er noteret for i alt 129 point. Sidste sæson tilkæmpede King sig fuldt fortjent en plads på Metal Ligaens all-star hold.

- Energy-organisationen har fra første dag givet mig alt, hvad jeg behøver for at føle mig godt tilpas og velkommen i Esbjerg. Det er vigtigt for mig, hvorfor det var nemt at vende tilbage hertil til endnu en sæson i den danske Metal Liga, forklarer Jeff King.

- Sidste år var et godt år for mig. Forhåbentlig kan jeg fortsætte med den spillestil og hjælpe holdet med at vinde hockeykampe. Hvert eneste år er målet naturligvis at vinde et mesterskab og en guldhjelm. Efter at have været så tæt på at lykkes sidste sæson, vil det kun give os endnu mere
lyst til at nå det mål i den kommende sæson.

Jeff King er 183 cm høj og er født i den lille by St. Clair i den amerikanske delstat Michigan uden for Detroit og tæt på den canadiske grænse. Han har både canadisk og amerikansk pas. Før skiftet til Europa fik King debut i AHL, men har primært spillet i ECHL.

- Jeff er en offensiv back, men i ishockey skal alle bidrage både offensivt og defensivt. Alle skal spille både med og uden puck. Så Jeff skal ligesom alle andre ses som en tovejsspiller. Og Jeff skal samtidig ses som en spiller, vi kan benytte i powerplay, slutter Dan Jensen.


Tysk avis: Bremerhaven lurer på David Madsen Todd Winder vil få en "endnu større rolle" hos White Hawks i den kommende sæson