Canadieren bliver (endnu mere) nøglespiller efter sommerferien

Der er ingen tvivl om, at der er stor glæde hos Frederikshavn White Hawks over forlængelsen med Todd Winder, der først blev præsenteret med en video og derpå en pressemeddelelse. 

Her fortæller sportschef Kasper Kristensen om forlængelsen med Winder, der kommer til at spille en større rolle for Frederikshavn i den kommende sæson. 

- Todd blev lynhurtigt en publikumsyndling i sidste sæson, hvor han fandt en stor plads i hjerterne på vores fantastiske fans. Han leverede 40 point i 48 kampe, hvilket må siges at være mere end godkendt med tanke på den sæson, vi havde, siger White Hawks-sportschef Kasper Kristensen i pressemeddelelsen fra klubben. 

- Nu kommer Todd retur, hvilket vi ser meget frem til. Nu kender han klubben, byen og ligaen, så der skal ikke den store tilvænning til, når han træder ind på isen igen. Han vil få en stor rolle på holdet, hvor vi jo allerede har set hvilke kvaliteter han har, og vi tror på, at der kan bygges endnu mere på hos ham, lyder det fra Kasper Kristensen.

Selv glæder Todd Winder sig over at vende tilbage på et Frederikshavn, der allerede nu ser ganske spændende ud med navne som Santeri SuistThomas Spelling og Jesper Thörnberg som nye på holdkortet. 

- Jeg nød mit første år i Frederikshavn, selv om resultaterne ikke var med os. Fansene var meget imødekommende, og byen tiltaler mig meget. Derfor er jeg spændt på at komme tilbage og glad for, vi kunne lave en aftale for endnu en sæson, siger Winder. 

- Jeg tror på, at det hold vi får, bliver konkurrencedygtigt til at klare sig godt i Metal Ligaen, og jeg synes allerede nu, at klubben har hentet nogle vigtige brikker til sæsonen. Jeg har en stor motivation på at komme tilbage til byen, klubben og holdet og ser frem til at møde alle de nye og kendte ansigter igen, lyder det fra canadieren. 


JEFF KING SKRIVER UNDER for endnu en sæson i Esbjerg SønderjyskE begynder CHL-eventyret med en tur sydpå