Klaus B. Rasmussen tror dog på, at klubberne handler ansvarligt i Metal Ligaen

Et det uansvarligt at hente mange spillere ind i en krisetid? Og hænger økonomien overhovedet sammen til det, når indtægterne ikke kommer fra matchday-indtægter?

Det er et par af de spørgsmål, som JydskeVestkysten i dag har stillet til Ligaforeningens formand, Klaus B. Rasmussen, der ligeledes er direktør i Sønderjysk Elitesport, der blandt andet konkluderer følgende:

- Så stor aktivitet på spillermarkedet havde jeg ikke set komme, da vi sad på kontoret i foråret. Da var meldingen, at vi kommer til at tage meget forsigtige skridt. Jeg kender ikke de kontrakter, der er lavet, men i SønderjyskE har vi haft et forsigtighedsprincip, siger han. 

Efterfølgende spørger JydskeVestkysten ligeledes om, hvorvidt det lige netop i denne sæson ikke ville have været fornuftigt for eksempel at have skåret på antallet af importspillere:

- Det var den dialog, der var i sommer. Så er der opstået nogle muligheder. For vores vedkommende har der været økonomisk ansvarlighed. Jeg siger ikke, at de andre ikke er ansvarlige. Det er meget vigtigt for mig at understrege. Men det begynder at gøre ondt rundt omkring. Likviditet er nøgleordet. Det, jeg kan frygte er, at nogle klubber brænder ud for likviditet. Det håber jeg virkelig ikke sker, siger Klaus B. Rasmussen. 

Selv spiller han hos SønderjyskE med et billigere hold end normalt og fem imports. Direktøren afviser ikke, at der kan blive plads til en ny spiller, hvis der opstår muligheder via en sponsor. 


Frederik Dichow fortsætter året ud i Rungsted OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles