Den talentfulde keeper skifter til Hockeyettan

Der er ingen tvivl om, at Louis Ingvordsen med tiden kan blive en rigtig stærk målmand. Det beviste han sidste sæson, når han fik chancen i buret hos Rødovre Mighty Bulls.

Nu skal Ingvordsen en tur over Øresund og til Sverige, hvor han i den kommende sæson tørner ud for Mörrum i Hockeyettan. Det skriver den svenske klub på sin hjemmeside. 

Ingvordsen spillede otte kampe for Rødovre i sidste sæson med en redningsprocent på 88, men var også primært i buret tidligt på sæsonen, hvor der ikke var meget, der fungerede for Mighty Bulls. 

Nu skal han til Mörrum og Sverige. Ingvordsen har tidligere været på plads i det svenske, hvor han har spillet for Malmös Juniormandskaber. 

- Det skal blive "jättekul" at komme til Mörrum. Jeg har hørt, at der findes en fin kultur her, og at man satser hårdt på ungdommen. Der er gode træningsmuligheder og en fin ny hal. Det lyder fremragende, siger Ingvordsen, der bliver afløser for Gustav Bågenvik, som Herlev snappede op i Mörrum i sidste sæson, da den svenske klub havde økonomiske problemer. 

 


IGOR MEREZHKO skifter til slovakisk ishockey JOACHIM LINNET stopper karrieren og helliger sig civil karriere