Herning-spilleren siger farvel efter 535 ligakampe

Joachim Linnet har altid været en mand, som trænerne har kunnet stole på. 

Linnet har over 500 kampe i Metal Ligaen, langt de fleste for barndomsklubben Herning Blue Fox, der har været hans primære arbejdsgiver gennem hele karrieren, senest på sølvholdet, der tabte 2-4 i finaleserien til Aalborg. 

Men nu er det slut for den arbejdsomme angriber, skriver Sportherning.dk, hvortil Joachim Linnet meddeler, at han ikke mere skal spille ishockey på højeste plan. 

- Som dreng var det min drømme at blive professionel ishockeyspiller - og ikke mindst at spille for Blue Fox. Jeg føler, at jeg har indfriet min drengedrøm og mere til. Jeg føler, at jeg stort set har fået det optimale ud af mit talent som hockeyspiller, forklarer Joachim Linnet til Sportherning.dk. 

Linnet står foran en trainee-uddannelse i indkøbsafdelingen hos interiørvirksomheden Hübsch, skriver Sport Herning ligeledes og dermed er det civile spor altså næste retning for 29-årige Linnet. 

Joachim Linnet har vundet et enkelt dansk mesterskab med Herning og har ligeledes fire pokaltitler på sit cv, senest altså sejren i denne sæson i Aalborg. 

Han lavede 166 point i 535 Metal Liga-kampe og havde også to sæsoner i Frederikshavn, der blev Linnets eneste to udenfor Herning. 


Louis Ingvordsen fra Rødovre til Mörrum NY SVENSK BACK til Frederikshavn: Pontus Englund er klar for White Hawks