Svensker kommer fra Sundsvall og bliver første nye import under Patric Wener

Så er den første nye import til den kommende sæson på plads hos Frederikshavn White Hawks. 22-årige Pontus Englund bliver ny på White Hawks backlinje.

Han præsenteres her i en pressemeddelelse: 

- En spiller, der har fået sin ishockeyopdragelse i Timrå, og også har prøvet sig af i Østrig, inden han igen vendte hjem til Sverige, hvor han i de sidste tre sæsoner har spillet i HockeyEttan for Karlskrona HK og IF Sundsvall Hockey.

White Hawks cheftræner Patric Wener kommer med følgende kommentarer om klubbens nye svensker.

- Pontus Englund er en ung og stor back, med et rigtig stort potentiale. Trods sin unge alder har Pontus erfaring fra udlandet, hvor han spillede for den stærke organisation Red Bulls Salsburg og i Alps ligaen. På trods af sin størrelse er han en dygtig forsvarsspiller, med et meget tungt og hårdt skud. Vi vil også nyde godt af hans størrelse foran eget mål, i hjørnerne, og i det defensive i hele egen zone, lyder det fra cheftræner Wener, der fortsætter.

- Vi skal bygge vores styrke på holdånd og kemi, hvor det er holdet frem for alt. Alle skal arbejde hårdt for klubben og byen, og derfor er de rigtige personligheder og karakterer vigtige for os. I Pontus har vi fundet en spiller der passer ind i den filosofi, lyder det fra Patric Wener.

Selv siger Pontus Englund om kontrakten med White Hawks for den kommende sæson.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle repræsentere Frederikshavn White Hawks. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og har også hørt at byen skulle være rigtig god at bo i. Jeg ved ikke så meget om den danske liga endnu, men jeg kender en del der har spillet i Danmark, og ser frem til at lære ligaen at kende når jeg kommer i gang. Det bliver spændende at komme til Danmark og prøve sig af i Metal Ligaen, lyder det fra Pontus Englund.

Klubbens nye svenske back kommer til byen i august, og får trøjenummer 38 i den kommende sæson.


JOACHIM LINNET stopper karrieren og helliger sig civil karriere NY TRÆNER: Blue Fox' nye headcoach præsenteres på onsdag