SønderjyskE's afgående sportschef havde noget på hjerte omkring de sociale medier i sit afskedsinterview

Kim Lykkeskov gik af som sportschef, da SønderjyskE for nylig sagde farvel til DM-semifinalen med det fjerde nederlag mod Rungsted. Og efter at have delt mange gode minder med fansene i et stort interview med SønderjyskE’s web-tv, havde han et afsluttede budskab.

Ikke for at hælde vand ud af ørerne, som Kim Lykkeskov udtrykte det, men for at opfordre til ansvarlig brug af de sociale medier.

- Vi lever i en digital tid, og jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har noget problem med, at folk har en mening eller holdning om vores sport. Det må de meget gerne. Folk skal bare huske, at der er en modtager i den anden ende, hver eneste gang, der bliver trykket på ”send”, siger Lykkeskov i interviewet.

- Hvis folk tror, at ishockeyspillere, trænere eller deres koner og kærester ikke sidder og læser med på Hockeymagasinet eller rundt omkring på Facebook eller på andre sociale medier, så tager de fejl. Der er altid en modtager i den anden ende, tilføjer han.

Siddende i omklædningsrummet nikker Kim Lykkeskov op mod Frøs Arena og fortsætter:

- Folk skal lige huske, at når der har været en fest derude – godt eller dårligt – og man har fået en flok øl og er klar til at trykke send, gælder det lige om at trække vejret en ekstra gang og læse igennem. Nøjagtig som de fleste gør, inden de sender en sms. Det er meget godt lige at overveje, om det er noget, man SELV vil bryde sig om at modtage, siger Kim Lykkeskov.

- Man skal bare huske, at hvis man bliver ved at høre, at man dårlig eller ringe eller ikke hører til i klubben, begynder man også at tvivle på, om man overhovedet skal være der, lyder det fra SønderjyskE-legenden.

- Igen vil jeg gerne understrege, at meninger og holdninger skal man have lov at have, men husk nu bare, der er en modtager.


MIKE HAMMOND skal spille VM mod Danmark Aalborg-kaptajnen efterlyser lidt mere omtanke