Vi skal være omstillingsparate og spille klogere, siger Aalborg-kaptajnen før kampen i morgen

Der var tydelige frustrationer i Aalborgs boks i slutfasen tirsdag aften, hvilket var ganske forståeligt.

Igen var nordjyderne blevet overlistet af et smart spillende og effektivt Rungsted-hold, der nu fører 3-0 i kampe og både historisk, statistik og spillemæssigt er på kanten til at sikre sig DM-guldet. 

Men som alle ishockeyspillere siger i disse dage, så skal der fire sejre til, og derfor er der naturligvis ikke grund til, at Aalborg lægger sig ned endnu. 

Skal Rungsted overlistes i morgen, så kræver det dog smartere spil af nordjyderne, pointerer Julian Jakobsen, Aalborgs kaptajn, overfor Nordjyske.

- Nu var jeg så uheldig at se en kamp udefra den anden dag (hvor Julian Jakobsen havde karantæne), og det står ret klart for mig, at de bare spillere klogere end os. De spiller med hovedet. Vi jagter bare rundt og spiller lidt naivt. Vi har masser af gode intentioner, men vi kommer bare ingen vegne, siger Julian Jakobsen til avisen.

Aalborg Pirates kan se frem til opbakning "udefra" i morgen, hvor der åbnes op for drive-in-hockey ved Bentax Isarena. Det er blot en af flere festligheder omkring kamp fire, hvor Aalborgs angribere skal i gang. 

Det er nemlig kun Lasse Bo Knudsen, der hidtil har scoret for nordjyderne i finaleserien.

- Det nytter ikke noget, at vi bliver ved med at prøve det samme. Jeg synes vi skal være mere omstillingsparate på isen, siger Julian Jakobsen til Nordjyske. 


Lykkeskovs sidste opfordring som sportschef: Træk lige vejret og læs igennem, inden du trykker send Analyse: Der skal noget radikalt hos Pirates