Bitcoin Arena og Spar Nord Arena i Odense lægger is til Danmarks bedste liga i eftermiddag

Det er et Herning-hold, der er smækfyldt med selvtillid, der kommer på besøg i aften i Rungsted, hvor et såret dansk mesterhold tager imod. Rungsted tabte for en uge siden 0-4 i Vojens og i midtugen i Frederikshavn blev til 1-3. 

Rungsted var ganske tandløse i Frederikshavn, egentlig forståeligt nok, eftersom holdet manglede en kæde af topspillere. Så er det ikke nemt. 

Spændende om Rungsted får nye folk klar i dag, i hvert fald har klubben selv lagt et billede af Mattias Persson op, der træner på is. Dog i en no contact-trøje.

Bedre går det for Herning, der kun har Clapperton ude.

Canadieren er opereret og står foran seks måneders pause. Alligevel er der herningensisk glæde lige nu. 

- Vi har stået godt i forsvaret, og så har vi en rigtig dygtig målmand i Emil (Kruse, red.). I aften er det måske ikke så meget ham, der gør den store forskel, men det har det været i andre kampe. Alle hjælper hinanden, og ingen er bange for at blokere skud for hinanden. Det giver en god selvtillid, som man også tager med offensivt, at vi lige nu er så svære at score imod, understreger Joachim Linnet overfor Herning Folkeblad.

Kampstart 17:15 - TV2 PLAY SENDER MED HENRIK BAUCH SOM KOMMENTATOR. 

Lidt senere går det løs i Odense, hvor et forslået Bulldogs-hold virkelig trænger til point og det skal forsøges mod et Esbjerg-mandskab, der var ude i et regulært drama i Aalborg fredag, hvor Pirates vandt 5-4 efter straffe.

Virkelig en fin kamp af Esbjerg, men både Travis Brown, Philip Schultz og Grayson Downing udgik i løbet af kampen, så det bliver spændende at se, hvilken forfatning gæsterne kommer til Odense med, for kampen sluttede langt over 23 fredag aften og den var stenhård.

Odense havde senest Jonatan Tanus og Samu Perhonen tilbage i truppen og mon ikke der er arbejdet på højtryk i den fynske lejr for at få flere folk klar? Der skal virkelig arbejdes hos fynboerne for at få marginalerne med over. 

Det kan sagtens blive et drama i aften i Odense.

Noterbart, at Esbjerg ikke har tabt i ordinær spilletid i denne sæson, men fire gange har Esbjerg også mistet bonuspointet i forlænget/straffe. 

Endnu et kryds efter 60 minutter for Energy?

Kampstart 19:00 - TV2 PLAY SENDER MED SØREN KASTER SOM KOMMENTATOR. 


Stort Odense-comeback: Bulldogs gik fra 0-3 til 6-3 og slog Esbjerg VIDEO: Højdepunkterne fra Frederikshavn-Rødovre