Rungsted-angriberen trådte frem og scorede to gange i den afgørende finale

Rasmus Andersson har et af de bedste skud i Metal Ligaen. I aftes viste han det frem to gange i Bentax Isarena med et par fremragende riv og fremstod dermed som en af matchvinderne for Rungsted. 

Andersson har haft et følelsesladet slutspil, hvor han måtte trækkes med en skade i lysken, som han pådrog sig før serien mod SønderjyskE i semifinalen. Den har han kæmpet med lige til slut, for skaden gik ud over skøjteløbet og gjorde ondt helt ind til Shane Hanna scorede det afgørende mål i overtiden og sikrede Rungsted mesterskabet.

Oven i købet brækkede angriberen også næsen i finaleserien, så Rasmus Andersson var blå og gul og grøn i det meste af ansigtet tirsdag aften i Aalborg.

- Når man står her til sidst, har det været det hele værd. Heldigvis har vi en god fysioterapeut, der har hjulpet mig. Og har man bare den mindste mulighed for at spille, så spiller man i de her serier, sagde Andersson. 

- Aalborg gav os virkelig kamp til stregen til det absolut sidste, og det var gode ishockeykampe i den her finaleserie. Da vi kom foran 2-1 i søndags på hjemmebane trak vi os lidt for langt tilbage og blev måske lidt bange for at vinde. I dag spillede vi fremad til det sidste, og det endte godt. Det var hockey, når det var allerbedst, konstaterede han. 

 


SKØNNE BILLEDER: Genoplev dramaet i Aalborg - KAMPEN Julian Jakobsen: De var lige lidt klogere end os