Herning-angriberen glædede sig over den bedste kamp i sæsonen

Blue Fox vandt sikkert med 4-0 over Frederikshavn White Hawks i tirsdagens kamp i Kvik Hockey. En af de store arkitekter bag sejren var Mark MacMillan, der med en scoring og to assister i den grad leverede varen - og en hidsig arbejdsindsats oveni.

Netop det hårde arbejde var et kendetegn for Blue Fox tirsdag aften, pointerede canadieren.

- I aften fik vi leveret den arbejdsindsats, som er nødvendig, hvis du vil vinde kampe på det her niveau. Hvis vi fortsatte på det niveau, som vi viste i de første to-tre kampe, så vil vi ikke komme til at vinde mange kampe i en sæson. Men omvendt, når alle leverer det nødvendige arbejde, så kommer vi også til at se holdets kvaliteter. Efter de to første kampe besluttede vi mentalt at lægge dem på hylden og starte forfra. Det har givet bonus, fastslår den 28-årige angriber overfor Herning Folkeblad.

Blue Fox lukkede hele 12 mål ind i de første to matcher, mens kampene mod Odense og Frederikshavn har givet afkast på seks point og en målscore på 6-1. 

Tydelig forskel altså hos herningenserne, der allerede fredag aften får den største udfordring lige nu i Metal Ligaen. Her skal Blue Fox nemlig på besøg hos det øjeblikkelige tophold fra Aalborg Pirates. 


Marcus Pedersens strålende comeback Mikkel Hansen stopper i Frederikshavn, på vej til anden dansk klub