White Hawks-backen forlader Nordjylland med øjeblikkelig virkning

Den 20-årige back Mikkel Hansen forlader Frederikshavn White Hawks med øjeblikkelig virkning for at skifte til en anden dansk klub. Det skriver nordjyderne på sin hjemmeside.

Hvilken anden dansk klub, Hansen skal spille for, afsløres ikke, men i hvert fald er den tidligere Hvidovre-spillere ikke mere at finde i Frederikshavn-klæder.

Han er i sæsonstarten blevet mere eller mindre udfaset af defensiven hos Frederikshavn og har tilsyneladende ikke levet op til træner Pasanens forventninger. Sidste sæson - den første i Frederikshavn - blev for Hansens vedkommende ødelagt af en skade. 

I dag skriver White Hawks følgende på sin hjemmeside:

- Efter godt et års ophold i Frederikshavn, har Mikkel Hansen ønsket at prøve noget nyt i sin karriere. Mikkel Hansen jagter mere spilletid end han har fået i White Hawks, og har derfor ytret ønske om at prøve sig af i en anden dansk klub.

- Mikkel har været glad for sin tid i Frederikshavn, men ønsker forståeligt nok mere spilletid, og det vil vi ikke stå i vejen for. Vi ønsker ham alt det bedste i ny klub, og begge parter er enige om tiden måske gør, at han returnerer til Frederikshavn senere i sin karriere.

 


MacMillan: Endelig kom den rette arbejdsindsats SKARPE BILLEDER FRA Aalborgs sejr i Rungsted