Den mangeårige landsholdspiller er tilbage i hjembyen

Rygterne talte sandt.

Mads Christensen vender tilbage til Herning Blue Fox, hvor han har skrevet under på en treårig kontrakt og dermed vender han hjem til sin moderklub og barndomsby, hvor han tidligere har fejret store triumfer.

Hans seneste scoring for Herning Blue Fox faldt helt tilbage i 2008, hvor han med et overtidsmål i den femte DM-finale mod Frederikshavn sendte mesterskabet til Heden.

Siden skiftede Christensen til SønderjyskE, hvor han vandt DM-guld året efter, inden Mads Christensen begyndte en fabelagtig karriere i tysk ishockey, der førte ham til Iserlohn, Eisbären Berlin og til sidst EHC München.

Det blev til seks mesterskaber i alt og Mads Christensen har med 11 gange guld nærmest været garant for mesterskaber, hvorend han har spillet ishockey.

Han er derfor et kæmpe navn, der rykker hjem til Danmark og Herning, hvor han bliver genforenet med mange medspillere fra tidligere tider. 

- Vi er rigtigt glade for at være nået til enighed med Mads Christensen for de næste tre sæsoner. Hans egenskaber som spiller taler for sig selv. Alle mesterskaberne er på ingen måde en tilfældighed, og han kommer hjem med en stor sult og ydmyghed for at præstere for Herning Blue Fox, siger sportschef Martin Struzinski til Bluefox.dk. 

På trods af meritterne i den danske og tyske liga og ikke mindst hans bundsolide erfaring herudover med 143 landskampe i rygsækken, så ved han også godt at forventningerne er store, og at han skal spille op til sit bedste. Det er dog en rolle som Mads har skullet leve op til i mange sæsoner, og jeg er sikker på, at Mads til fulde kommer til at vise sin kæmpe betydning for næste sæsons Blue Fox-mandskab, lyder det. 


Mads Christensen påbegynder civil karriere ved siden af ishockeyen ALEX STEIN bliver ny assisterende træner i Frederikshavn