Herning-angriberen skal arbejde ved siden af sin aktive karriere

Det lå ikke helt i kortene, at Mads Christensen allerede nu ville vende hjem til Metal Ligaen, og for bare en måneds tid eller halvanden siden gik "snakken" i ishockey-Danmark også på, at angriberen ville tage en sæson mere i udlandet. Men i de seneste uger har rygtestrømmen rykket mod Herning, og der er ingen tvivl om, at Blue Fox har sikret sig en drømmespiller for den kommende sæson.

Christensen er med sine 11 mesterskaber i løbet af karrieren et stort, stort navn - ikke blot i Metal Liga-regi, men også i hockey-Europa og på det danske landshold. Han kommer til at tiltrække tilskuere hele vejen rundt i Metal Ligaen, men selvfølgelig bliver det også spændende at se, hvor meget han kan levere efter et par sæsoner med skader og lave pointtal i DEL for München. 

Nu er Mads Christensen dog helt skadesfri, og han kommer ind i en tilværelse, hvor han sammen med sine ishockeyforpligtelser påbegynder en civil karriere. 

Logistikvirksomheden Scan Global Logistics har tilbudt Mads Christensen et job, hvor han får muligheden for at skabe sig en karriere samtidig med at han spiller ishockey.

- Hos Herning Blue Fox har vi flere spillere i en alder, hvor man også er nødt til at tænke på livet efter ishockeyen. Vi vil gerne gøre alt hvad vi kan, for at de står godt rustet, men det kræver rigtigt meget velvilje i vores netværk, da der skal skabes en fleksibel arbejdsplads, så både arbejde og karrieren som professionel ishockeyspiller kan gå hånd i hånd, siger Herning-direktør Torben Skovsgaard i klubbens pressemeddelelse omkring skiftet. 

- Der er ingen tvivl om, at den opbakning – og i dette tilfælde fra vores gode sponsor Scan Global Logistics – er tungtvejende i forhold til, at kunne trække en så stor kapacitet som Mads Christensen hjem til Herning allerede nu, så det er vi dybt taknemmelige for, siger Blue Fox-direktøren. 


Rungsted-direktør kom i mål: Løb 500 kilometer i juni MADS CHRISTENSEN skriver under for Blue Fox