Thomas Friberg klarede et imponerende "challenge"

Der blev solgt 2000 støttebilletter til fordel for Rungsted Seier Capital, og lige nøjagtig derfor måtte Rungsted Seier Capital-direktøren ud på nådesløse 500 kilometer i løbet af juli måned. Lige til at komme i form af, og ganske imponerende at Friberg ifølge Rungsteds hjemmeside klarede udfordringen og lige nøjagtig nåede i mål. 

51 timer, 19 minutter og 31 sekunder fordelt på 47 løbeture, hvor den korteste var to kilometer og den længste 25,02 kilometer, var hvad direktøren havde brug for, for at komme i mål.

- Der er ikke meget tilbage af det par løbesko, som jeg tog i brug den 1 juni. I den anledning vil jeg gerne takke både dem der har købt støttebilletter, og dem der har støttet mig undervejs gennem juni måned, siger direktøren til Rungsted.is. 

- Jeg kom lidt bagud fra starten på grund af et par små overbelastninger, og derfor skulle den have gas her den sidste uges tid. Især de sidste 3 dage med 113,52 kilometer har trukket tænder ud, lyder det. 

- Den værste tur jeg har haft, var nok den sidste tur tirsdag aften, selvom den kun var på 6,28 km. Jeg havde kvalme og ondt i hver en muskel i benene. Man ved det står slemt til, når man mangler én kilometer ud af 500, og man er i tvivl, om man kan gennemføre, afslutter Thomas Friberg, der nu har fortjent et par feriedage. 


VIDEO: Rungsted-direktør fortæller om sine 500 kilometer på landevejen Mads Christensen påbegynder civil karriere ved siden af ishockeyen