U20-landsholdet møder ørnene

Det er altid en god test for unge spillere at møde rutinerede "senior-ræve", der har mere erfaring med spillet - ikke mindst, når det gælder taktik og "det at bruge hovedet". 

Derfor er der masser af læring i U20-landsholdets kampe mod Metal Liga-holdene. I dag har Olaf Ellers mandskab lejlighed til at blive testet af mod Herlev Eagles, der har gjort det ganske glimrende hidtil i testkampene. Herlev ser bundsolide ud og har altså formået mere end at følge en af de foreløbige mesterskabsfavoritter til dørs.

Joonas Riekkinen er kommet ind som ny kaptajn for Eagles, og det kan sagtens løfte den i forvejen meget dygtige op i niveau. Mange folk "i miljøet" betegner Riekkinen som en af mest undervurderede spillere i Metal Ligaen. Der er mulighed for at se, lære og dyste for U20-landsholdet, der spiller med følgende spillere.    

Frederik Dichow og Christian Elmose er på mål, mens Jonas Brøndberg (Portland), Nicolai Nielsen (AaB), Mikkel Rask (Esbjerg), Lucas Bjerre Rasmussen (Odense), William Back (Hvidovre), Mikkel Skjellerup (Hvidovre), Kasper Larsen (Missisauga) udgør den danske backlinje.

12 forwards er med: Frederik Brændgaard (Herning), Jonathan Brinkman (Medicine Hat), Marcus Almquist (HV71), Oscar Mølgaard (Frederikshavn), Mathias Hansen (Hvidovre), Maksim Popovic (Rødovre), Magnus Galby (Rødovre), Jonas Torbensen (Esbjerg), Jacob Møller Jensen (AaB), Christopher Rübenach (Wilkes-Barre/Scranton), Alberto Pison (Corpus Christi Ice Rays), Peter Lauritzen (Gentofte).

- Det bliver en god test mod Herlev, og for vores vedkommende er det rigtig godt, at vi har vores nordamerikanske spillere med allerede så tidligt på sæsonen – og at Marcus Almquist kommer hjem fra Sverige. Det bliver interessant at se, hvordan vi klarer mod stærk modstand, siger U20-landstræner og talentchef i DIU, Olaf Eller.

Kampen i Herlev spilles lørdag klokken 15.


Lynstart, storsejr og hattrick til Herning i Odense Optimistiske Odense tager imod Blue Fox i eftermiddag