Rødovre-træneren var den mest succesfulde træner nogensinde hos den svenske provinsklub

Rødovre Mighty Bulls skal i sving i eftermiddag, og det er en vældig interessant kamp - specielt set med Rødovre-træner Magnus Sundquists øjne.

Han er nemlig den træner, der har haft størst succes nogensinde med Tingsryd. 

I sæsonen 2015/16 førte svenskeren nemlig Tingsryd til en sensationel andenplads i grundspillet Allsvenskan blot fire point efter AIK Stockholm. Dengang var grundspillet efterfulgt af et sindrigt slutspil, som betød, at Tingsryd først skulle spille finale om Allsvenskan-mesterskabet mod AIK. Den tabte Tingsryd og skulle derefter møde Leksand i en bedst af tre-serie om at få lov til at spille oprykningskamp til SHL.

Her røg Tingsryd desværre ud, men sæsonen 2015/16 er og bliver den største i klubbens historie. 

Senere blev Magnus Sundquist fyret, men avancerede altså derefter til flotte jobs i Brynäs og Modo, inden han igen er landet i Rødovre. 

- Ja, det bliver meget sjovt, fordi jeg kender alle i organisationen og de materielle mænd. Der er ikke mange spillere tilbage fra min tid. Men samtidigt kender jeg træneren Frederik Glæder rigtig godt, da det var ham der tog mig til Modo, da han var sportschef på daværende tidspunkt, siger han til Rødovre Mighty Bulls' hjemmeside. 

Om kampen i dag siger Sundquist:

- Hvis man vil vinde de tætte kampe, er man nødt til at være desperat for at skyde pucken på mål, ikke søge den perfekte aflevering, men gå direkte på målet. Viljen til at tage skuddet foran målet, specielt når der er skud fra backerne.

Derudover skal der være vilje til at vinde de løse pucke på banen blive bedre. Disse ting skal sidde i rygraden på dette niveau. Så håber jeg at se et bedre Power Play og Box Play, da vi i denne uge begynder at træne det mere, siger Magnus Sundquist.

Tingsryd vandt 3-0 over Herlev Eagles i aftes. I dag går kampen 14:00 i Rødovre Centrum Arena. 


Herlev får ny svensk modstand i dag 1-0: Kulda afgjorde i overtiden i Esbjerg og Hernings sidste testkamp