Gæsterne vandt 6-5 i en dramatisk og åben affære

Rødovre-fansene var i ekstase i Rungsted, da Brandon Magee afgjorde premieren i overtiden.

Den nye canadiske import hos Mighty Bulls satte sit tydelige aftryk på kampen og blev matchvinder, da han i tre mod tre-spillet kom af sted og fik en friløber på Oskar Östlund. Den sænkede Magee og så var der ellers dømt bare maver og klatren på plexiglasset i Rødovre-enden af Concordium Arena.

Albin Lindgren gav Rungsted føringen i det niende minut, da han fik skovlet pucken ind over stregen. Gæsterne vendte bøtten inden første pause. Sami Moilanen fik udlignet og Nikita Antonovs fandt Alex Haunstoft med en perfekt assist. To mål på 27 sekunder i periodens slutfase. Rødovre var foran 2-1 ved første pause.

Kampbilledet var som ventet: Rungsted havde godt fat i pucken, Rødovre lurede på omstillinger og muligheder i powerplay. Marcus Almquist fik øget gæsternes føring til 3-1, men Morten Jensen hamrede en kanon ind til Rungsted-reducering inden anden pause.

Matthias Asperup udlignede efter tre kvarter og var ovre for at tysse på Rødovre-fansene, og så var det vel favoritterne fra Rungsted, der skulle køre den hjem. Sådan troede de fleste iagttagere formentlig.

Men de havde gjort regning uden Rødovres powerplay, der satte to fremragende mål. Sami Moilanen driblede sig flot udenom Oskar Ôstlund og Brandon Magee sendte en hammer af en first timer af sted. Nu var Rødovre på sejrskurs, troede de fleste.

Men også Rungsted viste høj moral. Filip Karlsson reducerede og fire minutter før tid var Tim Wahlgren på plads i powerplay og udlignede til 5-5. Sikke et drama på en aften, hvor mange af de nye imports fik vist sig glimrende frem på begge sider af rød linje.

Det hele skulle afgøres i tre mod tre som var ganske rolig indtil Rødovres Magee altså slap fri. En perfekt sæsonstart for Olaf Ellers mandskab, der havde David Grubak på kassen. Oskar Ôstlund var på plads i Rungsted-buret foran 1062 tilskuere, der i den grad fik noget for entreen i Concordium Arena.

GOALSHOW: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls Dramatisk kamp: Herning slog SønderjyskE i overtid