Herning og SønderjyskE spillede frisk ishockey i aftes i Kvik Hockey Arena

Herning Blue Fox - SønderjyskE: 6-5 (2-3)(1-0(2-2)(1-0)

Det var ikke til at se på gæsterne fra SønderjyskE, at man tirsdag aften spillede sin første træningskamp i sæsonen.

I hvert fald ikke målt på skarpheden da man inden der var spillet fire minutter var oppe mod 2-0. William Boysen og Steffen Frank stod for målene.

De to hold diskede ellers op med et forrygende spillehumør, omend det medførte en del defensive fejl. SønderjyskE nåede også på 3-0 i første periode da Daniel K. Hansen resolut klappede pucken ind bag Simon Nielsen.

Herning ville dog også lege med, og Brodie Dupont sørgede for reducering med en scoring tæt under mål. Scenariet gentog sig kort efter, denne gang med Rasmus Nielsen i afslutterens rolle.

I det hele taget var perioden, og resten af kampen, lige så tæt som cifrene indikerede.

Målmæssigt blev anden periode en fattig en af slagsen da kun et slagskud fra Patrick Madsen sendte måltavlen på arbejde.

Ellers bar perioden præg af en mere struktureret tilgang, men begge hold skøjtede og tacklede af et godt hjerte. Ganske underholdende for de fremmødte.

Herning fik fuldendt comebacket da Kristian Jensen smart fandt Mark MacMillan, som elegant trak keeperen ned og lagde pucken højt i målet. 4-3 til Herning.

Rasmus Lyø fik udlignet for gæsterne da hans aflsutning ramte en Herning-spiller på bukserne og snød en prisgivet Albert Adamsen. Begge hold delte i øvrigt spilletiden mellem deres keepere.

Et af mange powerplays i kampen blev flot udnyttet af Blue Fox. Mads Christensen afsluttede fra en spids vinkel, men pasningen fra Morten Poulsen fortjener især kredit.

Igen ville ingen af holdene give sig, og derfor var det ikke nogen større overraskelse at Cameron Brown med en fiks styring fik udlignet til 5-5.

De to hold måtte i straffeslag, og her blev Brodie Dupont manden der sikrede hjemmeholdet sejren.

For Herning kunne man notere plusser hos Rasmus Nielsen og Mark MacMillan. Gæsterne kunne være godt tilfredse med Victor Rollin Carlsson og Cameron Brown.

Begge de to hold ser i øvrigt ud til at have gjort hver deres scoop. Tilbagevendte Bjørn Uldall og Yannick Vedel ligner to spillere som kan gå store sæsoner i møde.

METAL LIGAEN: Kampprogrammet er klart VIDEO: Højdepunkter fra Herning-SønderjyskE