Åbningsaften 18. september med fire spændende kampe

Selv om temperaturen er høj udenfor arenaerne, er klubberne i ishockeyens Metal Liga begyndt at forberede sig til den kommende sæson, og nu er kampprogrammet endelig klart og fastsat. Åbningsaftenen bliver med fire spændende matcher i Esbjerg, Rødovre, Aalborg og Herning.

I Granly Hockey Arena i Esbjerg kommer de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital på besøg hos hjemmeholdet Energy, mens Aalborg Pirates – sidste sæsons grundspilsvinder – tager imod Odense Bulldogs. Herning Blue Fox tager imod SønderjyskE Ishockey, mens Rødovre Mighty Bulls i Rødovre Centrum Arena får besøg af Frederikshavn White Hawks.

TV2 SPORT sender kampen fra Granly Hockey Arena i Esbjerg på premiereaftenen. Oversidderne i første runde, Herlev Eagles, spiller sin første kamp 22. september i Odense.

I alt skal de ni hold i Metal Ligaen mødes seks gange, og det bliver i alt til 48 kampe pr. hold, inden grundspillet afsluttes 9. marts 2021. Umiddelbart derefter går slutspillet med de otte bedste hold i gang.

- Efter den bratte afslutning på sidste sæson, kan vi næsten ikke vente med at komme i gang igen. Vi fornemmer en positiv indstilling fra myndighederne i forhold til et løft af tilskuerantallet i tråd med det Superligaen i fodbold har haft, selv om vi naturligvis ikke har fået noget endeligt svar endnu, siger ligachef Kim Pedersen.

Metal Ligaens ni klubber har i de seneste måneder arbejdet hårdt for at få hallerne optimeret til et større indryk af tilskuere, og med træningskampene som prøvesten er klubberne og ligaledelsen sikker på, at opgaven kan løftes.

- Vores mange frivillige og de mange trofaste fans og sponsorer er en kæmpestor del af ishockeyens DNA. Vi fornemmer spænding og glæde ude hos alle implicerede, men samtidig også stor respekt for situationen i samfundet. Vi er overbeviste om, at vi kan løfte opgaven med at afvikle kampe med størst mulige sikkerhed, og det glæder vi os til at få lov til, tilføjer Kim Pedersen.

Et styrket samarbejde mellem Metal Liga-klubberne og ansættelsen af Thomas Bjuring som kommerciel chef betyder, at Metal Ligaen-sæsonen kommer til at indeholde flere spændende events på liganiveau. Mere info kommer ud, når vi nærmer os.

Programmet kan ses ved at klikke her: 


Programmet 20/21: Her er klubbernes "home opener" Målfest i Midtjylland