Rungsted Seier Capital har indgået en to-årig kontrakt med Malte Setkov

Malte Setkov skal de kommende to år trække Rungsted Seier Capital trøjen over hovedet.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor han præsenteres således: 

Den 23-årige back har de seneste otte sæsoner slået sine folder i Sverige, hvor han som 17-årig fik sin SHL debut for Malmö Redhawks.

Sammenlagt blev det til 59 SHL kampe, inden han sidste år skiftede til Allsvenskan, hvor han blev backtopscorer for AIK med 25 point. Setkov blev i 2017 draftet af Detroit Red Wings som nummer 100, samme år som Jonas Røndbjerg. 

- Jeg er superspændt på den kommende sæson. Da muligheden for at komme til Rungsted Seier Capital opstod tøvede jeg ikke, og jeg er overbevist om at det er det rigtige sted for mig at være i forhold til min kommende udvikling som ishockeyspiller, siger Malte Setkov. 

- Rungsted Seier Capital har i snart mange år været et tophold i Metal Ligaen, og det er jeg overbevist om vi også bliver næste sæson, lyder det. 

Kontrakten med den 202 cm høje back vækker også glæde hos sportschef Morten Hagen, der ser tilføjelsen som en stor forstærkning

- Malte er et af de helt store talenter i dansk ishockey, og han kommer til at være en stærk brik i næste års holdsammensætning.
Så sent som for et par uger siden var han en del af det danske landshold, der over to kampe spillede lige op mod de olympiske mestre fra Finland, siger Morten Hagen.

Malte Setkov kommer til at spille i den mørkeblå trøje med nummer 3 på ryggen.


WILLIAM BOYSEN fortsætter i SønderjyskE i endnu en sæson METAL LIGA-SPILLERNE STÆRKT MED i Danmarks 9-1-sejr