Angriberen med rødder i Nordsjælland går ind i sin tredje sæson i Vojens og omegn

William Boysen er fortsat klædt i lyseblåt, når Metal Ligaen sættes i gang efter sommerferien.

Den 24-årige forward har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey med endnu et år, og han er dermed klar til sin tredje sæson for klubben.

Det skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse. 

Boysen, der kom til SønderjyskE Ishockey i sommeren 2020, var stærkt spillende i sin første sæson, mens den anden desværre blev plaget af en skade. Han nåede dog at blive klar til kvartfinalen mod Odense Bulldogs, og han vender stærkt tilbage til Frøs Arena efter sommerferien.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at endnu en vigtig del af danskerstammen nu er på plads.

- Vi er meget glade for, at William Boysen har forlænget sin aftale, og vi glæder os til se ham tilbage i Frøs Arena i fuld vigør. Han er en teknisk dygtig ishockeyspiller, der har en god indstilling og er en rigtig vindertype. Han bidrager godt på banen, men er også meget aktiv uden for banen og i omklædningsrummet, så vi er på alle måder glade for, at det gode samarbejde skal fortsætte.

- Han havde en rigtig god første sæson hos os og viste også gode takter i den anden, inden han blev skadet. Han fik heldigvis bugt med skaden til sidst i sæsonen, og vi glæder os til at se ham i den bedste udgave, når vi mødes efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

William Boysen glæder sig over kontraktforlængelsen:

- Jeg er glad for, at det bliver lyseblåt igen. Jeg er sikker på, at vi som hold vil være meget motiveret, og personligt har jeg brug for at komme stærkt tilbage efter en lang skade.

- Jeg glæder mig til at møde ind igen efter sommerferien, og jeg ser frem til igen at spille foran vores fantastiske fans, siger William Boysen.


MIKKEL JENSEN RYKKER TIL RØDOVRE fra SønderjyskE MALTE SETKOV TIL RUNGSTED fra AIK Stockholm