SønderjyskE-træneren ærgrede sig også over spillernes manglende mod

Der er og var stor skuffelse i SønderjyskE-lejren efter nederlaget mod Odense Bulldogs i den syvende semifinale fredag aften. 

Træner Mario Simioni ærgrede sig tungt efter nederlaget mod Odense og kastede ærgrelsen over på manglende mod hos spillerne og skuffende angrebsspil og powerplay. 

Det sagde han efter kampen i et interview med JydskeVestkysten. 

- Jeg ved godt, vi var uden begge vores import-forsvarere, men det var ikke nogen undskyldning. Andreas Holzmann kom ind og gjorde et godt stykke arbejde. Det var ikke problemet. Vi spillede en god hockeykamp, men vi scorede kun et mål i syv perioder plus den ottende periodes overtid, så vi mangler noget i offensiven fra vores forwards, lød det fra Simioni. 

- Vi havde seks import-forwards på vores holdkort, selv om den ene spillede i forsvaret - og vi fik ikke noget i syv perioder. Men det er ikke kun vores importspillere, for vi har også danske spillere, som skal bidrage. Vores powerplay fungerede ikke særlig godt, konstaterede træneren.

Med henblik på den kommende sæson er SønderjyskE-træneren ganske fortrøstningsfuld.

- Jeg er ikke bekymret. Vi vil være konkurrencedygtig og tophold næste år også. Det er ret sjældent, at hold jeg træner ikke er i toppen, så uanset hvad budgettet er, kommer de hold, jeg træner med i toppen, og sådan vil det også være næste år, siger han til JydskeVestkysten. 


VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Odense E-handelsprisen 2022: UNLIMITED HOCKEY er i finalen!