Canadieren er allerede i Frederikshavn, men spiller dog ikke kampen mod Aalborg i aften

Det blev en canadier. Frederikshavn præsenterer i dag sin sjette import til den kommende,, idet 28-årige Mark McNeill tilslutter sig White Hawks truppen på en et-årig kontrakt.

Han er allerede ankommet til det nordjyske og præsenteres således af klubben: 

Mark McNeill kommer med et meget spændende cv. En spiller, som vi har fulgt i et stykke tid, og som vi nu har fået en aftale med.

Mark McNeill blev i 2011 draftet til NHL i første runde, som nummer 18 af Chicago Blackhawks, og har spillet to NHL-kampe. Det meste af karrieren har han spillet i AHL, hvor han har spillet for en række klubber.

De seneste to år har han opholdt sig i Europa, og senest i Sverige, hvor han spillede 28 kampe for HC Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.

Mark McNeill kan spille både center og wing, og er stærk i faceoff. Han er også udtænkt en stor rolle i vores powerplay, og kommer med værdifuld erfaring, som han bringer med ind i omklædningsrummet og på isen.

Mark McNeill udtaler selv omkring kontrakten med White Hawks.

- Jeg er ekstremt glad for at have underskrevet kontrakten med Frederikshavn White Hawks, og ser frem til at blive en del af holdet, og den organisation, der står bag. Jeg ser samtidig frem til at kunne bidrage med min erfaring på og uden for isen. Derudover glæder jeg mig til at lære mine holdkammerater, trænerteamet, og fansene i White Hawks at kende, siger canadieren, der får nummer 91. 

 


STREAM: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox Klassiske rivaler tester hinanden i Frøs Arena