Herning-angriberen siger farvel til "barndommens gade"

Herning-angriberen Markus Jensen skifter klub. 

Det skriver Sport Herning i dag, der har talt med Markus Jensen, og han fortæller, at det bliver til en ny destination i karrieren. Han bliver dog i Metal Ligaen.

- Ja, jeg har truffet en beslutning om, at det nu må være det rigtige tidspunkt for mig at prøve noget nyt. For mig er det et fuldstændig udramatisk brud, og det er ikke, fordi jeg er utilfreds med noget. Jeg har haft mange rigtigt gode år i klubben, men jeg tror, at det for min udvikling på isen er rigtigt at komme et nyt sted hen og få en slags frisk start, siger Markus Jensen til Sport Herning. 

Det er ønsket om et miljøskifte og det "at prøve noget nyt", der har fået Markus Jensen til at flytte klub og selv kalder han skiftet for ganske udramatisk.

Det er blevet til 363 grundseriekampe og 77 slutspilskampe for Markus Jensen, der i den forgangne sæson lavede 29 point - noget under hans normale markør. 

Sport Herning mener at vide, at Markus Jensen såvel som en anden Herning-spiller, Kristian Jensen, lander i Odense Bulldogs i den kommende sæson.


Aalborg vendte chokstart til storsejr og fører 2-1 i serien UGENS HOLD PRÆSENTERET AF HETAG TAGDÆKNING