Se hvilke seks spillere, der er med på denne uges A-kæde

Vi skal igen præsentere Ugens Hold og igen altså efter en uge med en række fremragende kampe, der giver plads til følgende spillere, som du kan tjekke ud inden aftenens tredje finalekamp.

Målmand: Ville Kolppanen (Rungsted) - stod skarpt i anden finalekamp, hvor han holdt Aalborg fra fadet i anden periode. Har reddet 61 af 66 skud i de to første finalekampe og er en absolut nøglespiller, hvis Rungsted vil gentage guldet.

Back: Martin Larsen (Odense) - Sikke en weekend for Martin Larsen, der eksploderede offensivt i bronzekampene, hvor han lavede seks point i to kampe og dermed var med i over halvdelen af Odenses 11 mål. 

Back: Lasse Bo Knudsen (Aalborg) - Masser af minutter til Lasse Bo Knudsen, der har lagt en offensiv facet ind i spillet, hvilket gav ham en scoring helt inde under mål i den første kamp.

Forward: Nichlas Hardt (Rungsted) - Formidable powerplayscoringer i den første finalekamp, overtidsvinder i Esbjerg og virkelig en mand, der igen har fundet topformen. Kandiderer han til VM-holdet?

Forward: Mattias Persson (Rungsted) - Er kommet i gang med at lave point på det helt rette tidspunkt. To mål i den afgørende semifinale og tre point i finalekampene hidtil. En farlig mand for Aalborg.

Forward: Jeppe Jul Korsgaard (Aalborg) - Aggressiv, målsøgende og ekstremt hårdtarbejdende. Jeppe Jul Korsgaard tør være inde, hvor det gør ondt, og har bevist det i begge finaler. Aalborgs farligste pt. 


MARKUS JENSEN siger farvel til Blue Fox - men fortsætter i Metal Ligaen OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital