Aalborg-angriberen scorede to mål mod Frederikshavn og er brandvarm for øjeblikket

To mål igen. Martin Højbjerg stjæler pucke og laver vigtige mål for øjeblikket.

Aalborg Pirates-forwarden synes brandvarm og han blev en slags matchvinder i tirsdagens lokalbrag mod Frederikshavn White Hawks.

Det var faktisk White Hawks, der havde fat i kampen og skulle til at starte en powerplay-situation op i anden periode, da Martin Højbjerg pludselig snuppede pucken fra Mads Larsen og kort efter konverterede sin friløber til 2-1.

Det var også Højbjerg-manden med nummer 58, der stod for 3-2-scoringen i tredje periode, da han kompetent styrede et skud fra Tim Davison i kassen. Gennemgående var kæden med tvillingerne og Julian Jakobsen den bedste på isen i aftes.

- En sejr over Frederikshavn. Generelt en ganske god ishockeykamp. Seks mål og god underholdning. Det kan fansene ikke klage over, grinede Martin Højbjerg og beskrev 2-1-målet således:

- Jeg føler egentlig, at jeg kommer lidt på hælene og så tror jeg, pucken hænger fast i isen (for Mads Larsen). Jeg får den pillet fra ham og så kørt ned og skyder – og den går heldigvis ind. Det gav noget tiltrængt selvtillid at score i undertal. Det andet mål? Skud fra toppen i powerplay. Den ændrer retning, det bliver svært for målmanden, forklarede Martin Højbjerg.

For nylig var han strålende i kampen i Herlev, og er gennemgående inde i en solid rytme for øjeblikket.

- Det er svært at sige, nøjagtig hvad der går godt. Jeg får gode pasninger fra Mikkel og Julian for øjeblikket og jeg rammer målet. Lige for tiden går den ind. Det er dejligt. Men vi spiller godt hele vejen rundt og kæderne skiftes til at være varme. Det er en af vores styrker.

- Der er god kemi på holdet, vi spiller hurtig ishockey og det passer os godt. Og så er det altid nemmere at ride videre på bølgen, når man vinder kampe, sagde Martin Højbjerg.

Du og din bror er gamle Frederikshavn-spillere og opdraget deroppe. Er det stadig specielt for jer at møde den gamle klub?

-  Selvfølgelig er det stadig specielt. Nervøsiteten før en kamp mod dem er ikke så stor mere, men det er de kampe, man holder af at vinde, sagde Martin Højbjerg.


GALLERI: Billeder fra lokalbraget i Aalborg Endnu en 3-0-sejr til Rødovre over Herning i tæt kamp