Fynboerne forstærker sig på backlinjen - den tidligere kaptajn gør comeback

Gode nyheder for Odense Bulldogs i kampen for at opretholde mulighederne for en plads i slutspillet til foråret: Sidste sæsons kaptajn Martin Larsen vender tilbage til klubben på en kontrakt for resten af sæsonen.

Det skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse. 

Martin Larsen fortsætter sit job hos Den Kongelige Livgarde, men spiller samtidig ishockey i Odense i resten af sæsonen. Finder han topformen, vil han være en solid forstærkning for fynboerne. 

- Vi har løbende været i dialog med Martin siden han stoppede, og vi har fornemmet, at han ikke var helt færdig med at spille ishockey på topplan. Vi er derfor utrolig glade for, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor Martin fortsat kan passe sit arbejde hos Forsvaret og kombinere det med at spille for Bulldogs.

- Med Martin på holdet får vi tilført erfaring til vores unge backlinje, og Martin kan dermed være med til at aflaste vores øvrige rutinerede backs, så ansvaret bliver delt ud på flere spillere, siger Odense-sportschef Henrik Benjaminsen.

- Jeg har med god velvilje fra de højere instanser i Den Kongelige Livgarde fået lov til at forfølge de to ting der betyder mest for mig udover familien. Jeg vil derfor fra dags dato både være Garder og Bulldog. Det er derfor med sprudlende glæde og hamrende hjerte, at jeg igen har fået den fantastiske ære at trække den vigtigste trøje i mit liv over hovedet igen, lyder det begejstret fra Martin Larsen. 

- Vores veje skiltes ved slutningen af sidste sæson, da jeg skulle i Den Kongelige Livgarde. Det gjorde ondt helt inde i mit altid trofaste Bulldogs-hjerte, men der var nogle ting jeg var nødt til at opleve. Jeg vil vove at postulere, at jeg lige nu er verdens heldigste mand. Jeg får lov at spille verdens mest fantastiske sport, foran verdens bedste supportere og sponsorer, samtidig med jeg har den storslåede ære at stå vagt for hendes majestæt dronning Margrethe d. 2 af Danmark, siger Larsen. 

- Jeg kommer tilbage til Bulldogs med nye kerneværdier og sult på livet. Men tag ikke fejl, det er stadig den gode gamle 28, der endnu engang snører skøjterne med ild i øjnene og Bulldogs attitude, så det vil noget, lyder det før comebacket. 

Martin Larsen har sat træningen i gang, og fynboernes trænerteam vil løbende vurdere, hvornår han er klar til match. 


VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Amiens Continental Cup: Steffen Frank sendte SønderjyskE tæt på finalespillet