Landsholdsspilleren glæder sig over mulighederne i det midtjyske

Mathias Bau er klar til Metal Ligaen igen. Han har i længere tid været i dialog med Herning og sportschef Martin Struzinski afslører han i et længere interview med Herning Folkeblad.

Bau spillede i sidste sæson i Dornbirn i Østrig og satsede egentlig på at fortsætte i udlandet, men som så meget andet satte Coronakrisen også en stopper for den mulighed, fortæller han til avisen.

- Men det er ingen hemmelighed, at det nok ikke var sket med Herning, hvis det ikke havde været for corona-situationen. Jeg ville gerne have spillet i Tyskland, men corona-krisen har bremset alt. Og når jeg så samtidig stod med en god mulighed her i Herning, var det oplagt for mig, siger den 26-årige angriber, der lige nu befinder sig i sin nye hjemby.

- Der er sket noget, siden jeg sidst spillede her med Frederikshavn. Det er virkeligt gode faciliteter. Jeg har også hørt meget godt om træneren (canadiske Ben Cooper, red.) fra de andre spillere. Det er klart, det spiller også ind, siger Bau til Herning Folkeblad.

Mathias Bau har tidligere været en stor profil i Metal Ligaen, og der er næppe tvivl om, at der er store forventninger til ham i Herning. 

- Mathias Bau Hansen er en helt unik spiller at have på holdkortet. Alene det at bringe en spiller på 2 meter og mere end 100 kg ind i spillet vil give de fleste modstandere grå hår i hovedet. Men Mathias er ikke bare en stor spiller, han besidder en masse fantastiske ishockeymæssige kvaliteter der på mange måder gør Mathias til en komplet og unik spiller med et niveau der ligger i den absolutte top i forhold til Metal Ligaen, sagde sportschef i Herning, Martin Struzinski, da Bau blev præsenteret i går. 


PODCAST: Da Thor Dresler stod over for Renberg, Sundin og Forsberg 6666 billetter solgt til Aalborgs "aflyste finale"