SønderjyskE-spilleren sad ude i stort set hele sæsonen i fjor, men føler sig nu frisk

Mathias Borring er klar til at angribe igen. 

Sønderjyske-spilleren, der blev kåret til årets unge spiller i dansk ishockey i 2019/20-sæsonen, sad ude i stort set hele sæsonen i fjor med en rygskade. Først i den allersidste kamp mod Esbjerg kom han på isen igen. Nu er han med i SønderjyskE's træning frem mod sæsonåbneren, der i optaktsfasen er 11. august mod Odense. 

- Det har været et langt år, som selvfølgelig ikke har været frygtelig sjovt. Det stresser, når man kommer til træning og skal dreje af mod fitnessrummet, mens de andre fortsætter ind på isen, siger Mathias Borring i et interview med Der Nordschleswiger. 

- Jeg har tænkt meget over, hvor længe skadesperioden skulle vare ved. Men tanken om, at karrieren helt skulle være forbi, har jeg dog ikke tænkt, siger Mathias Borring, der i den kommende sæson spiller sammen med sin lillebror, Jonas.  

SønderjyskE-træner Mario Simioni glæder sig til at kunne bruge Mathias Borring igen. 

- Når han er frisk, er han en forbandet god ishockeyspiller. Vi vil ikke forcere noget, og lader ham kun træne en gang om dagen i første omgang. Han er i god form, og han har været der, hver gang jeg har kigget ind i fitnessrummet i løbet af sommeren, siger SønderjyskE-træneren. 

Sønderjyderne møder fredag Odense i den første testkamp i sæsonen. 


Den nye Herlev-træner: Ung, men med masser af rutine VIDEO: Nye Rungsted-ansigter i interview