Den tidligere SønderjyskE-spiller er tilbage i Metal Ligaen

Aalborg Pirates kan præsentere endnu en forstærkning med den tidligere Metal Liga-spiller, amerikanske Matt Salhany, på en kontrakt for den restende del af sæsonen, hvor klubben kommer til at arbejde med en bred trup frem mod henholdsvis Final4 og slutspillet. Den 29-årige forward kommer til Aalborg fra et ophold hos Jacksonville Icemen i ECHL, hvor han startede sæsonen.

- Vi får en spiller ind på holdet, der arbejder hårdt både på isen, men også udenfor isen. Han kender allerede ligaen efter halvanden sæson i SønderjyskE, så der vil ikke være den store tilvænningsperiode for ham, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Matt Salhany var i SønderjyskE i slutningen af 2020/21 sæsonen, hvor han spillede sammen med Victor Rollin-Carlsson, samt hele sidste sæson, hvor han viste prøver på sit spil. Han leverede 36 point i 41 kampe i grundspillet, mens det også blev til 16 point i 16 slutspilskampe. Denne sæson startede han hos Jacksonville Icemen i ECHL, hvor han leverede 4 point i 11 kampe.

Han har lige overstået en kortere skadesperiode med en brækket finger, men er fuldt ud klar igen, og tilbage i form og sulten efter spilletid.

- Matt er en højrefattet wing, som vi har ledt længe efter. Vi havde faktisk kontakt med ham allerede i sommers, men han blev dengang i USA af private årsager. Han kontaktede os selv igen i starten af ugen og så er det ellers bare gået stærkt, slutter sportschefen.

Så snart at papirerne er godkendt i Udlændingestyrelsen, vil Matt Salhany træde på isen med nummer 93 på ryggen.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital SÅ MEGET TJENER Metal Liga-imports i forhold til de andre europæiske ligaer