Den dygtige svensker forlænger med de forsvarende mestre for hele tre sæsoner

Stammen af rutinerede svenskere er sikret, og i den kommende sæson får vi både Olsson og Persson at se for Rungsted igen. Torsdag meddelte Rungsted også en forlængelse med Mattias Persson, og dermed er en af Metal Ligaens dygtigste teknikere, i Rungsted kalder de ham "El Mago" at se på dansk is længe endnu.

Og det på trods af, at Mattias Persson tidligere på sæsonen luftede tanken om at komme videre ud i Europa. 

- Vi er selvfølgelig meget glade for at en af Metal Ligaens bedste teknikere, vælger at fortsætte sin karriere her i Rungsted. Han er en spiller som tilskuerne kommer for at nyde, og han har en teknik som er de færreste forundt, siger direktør Thomas Friberg til klubbens hjemmeside. 

- Jeg er i gang med min tredje sæson i Rungsted, og jeg føler mig utroligt godt tilpas her i klubben. Til daglig bor jeg i Malmö og tager turen over sundet sammen med Marcus Olsson, så det passer mig helt perfekt at jeg skal fortsætte i Rungsted. Jeg glæder mig til at spille med i toppen af Metal Ligaen om flere titler, siger Mattias Persson i forbindelse med sin forlængelse.

Fredag præsenterer Rungsted endnu en forlængelse med en nøglespiller for tre sæsoner. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Herlev Eagles White Hawks-direktør har arbejdet frivilligt i 10 år: Snart tid til et nyt setup