Gamle venner hilste på hinanden og kemien var god - først fredag begynder "krigen på isen".

Der var smil på læberne hos alle, da der her i eftermiddag var inviteret til Media Day i Aalborg. Det traditionsrige dagen før dagen arrangement er kommet for at blive i dansk ishockey, hvor der var god kemi mellem morgendagens aktører.
Man så Ronny Larsen i kærlig omfavnelse af Odense træner Paul Thompson, hvor der uden tvivl blev talt om de gamle dage, da Thompson var træner i Aalborg Pirates.
Man så en glad Mario Simioni, der dog lige mistede smilet et kort øjeblik, da Nordjyske Mediers konferencier, Claus Jensen, jokede med at lave interviewet på dansk.
En skøn eftermiddag, hvor der udover at være interview på scenen med morgendagens kaptajner fra de fire klubber, flankeretaf deres trænere, også blev til en god snak med landstræner Heinz Ehlers, der så tilbage på weekendens to landskampe på dansk grund, og også så frem mod det kommende VM.
Flere medier var repræsenteret, og Nordjyske Medier sendte direkte ud til alle interesserede på nettet, samtidig med klubbernes facebook sider også havde mulighed for at dele ud af de herlige interviews der blev givet.
Metal Final 4 pokalen stod flot i midten af lokalet, og ingen tvivl om at alle fire hold der træder på isen fredag drømmer om at tage trofæet med hjem. Vi er klogere lørdag aften, når finalen er spillet, men inden da venter to spændende semifinaler fredag, hvor Odense og Herning ligger for klokken 18:00, inden Aalborg Pirates og SønderjyskE mødes klokken 21:00.
Aalborg Pirates-direktør Lars Laursen håber på op mod 10.000 tilskuere til kampene i weekenden, hvor der vil være omkring hele 2000 spisende gæster. Formidabelt! 

VIDEO: JULIAN JAKOBSEN på Media Day METAL FINAL4: SE MEDIA DAY PRESSEMØDET HER