Se livetransmission med interviews rundt om Metal Final4 i eftermiddag

Endelig går det løs.

Metal Final4 i Aalborg løber af stablen fredag og lørdag, men allerede i dag tyvstarter den store event med den såkaldte Media Day, hvor Nordjyske Stiftstidende er vært for interviews og løjer med de repræsentanter for de fire deltagende klubber.

Trænere, kaptajner og direktører for de fire klubber er på plads i Sparekassen Danmark Isarena og vil være på podiet til Media Day.

DU KAN SELVFØLGELIG SE MED via Metal Ligaens Facebook-side. 

Fra klokken 16 blænder vi op for streamen, og selve pressemødet går i gang 16:15. 

Vi smider ligeledes et Facebook-link ind her i nyheden, så alt skulle køre smertefrit fra start. 

Der er semifinaler i morgen fredag: 

Herning Blue Fox og Odense Bulldogs tørner sammen klokken 18 og SønderjyskE og Aalborg Pirates spiller klokken 21. 

Op mod 10.000 tilskuere vil være på plads i Sparekassen Danmark Isarena, men er det ikke muligt for dig at komme til Aalborg, bliver kampene naturligvis sendt på TV2's platforme efter følgende skema og med følgende kommentatorer.

Semifinalen fredag klokken 18 mellem Herning Blue Fox og Odense Bulldogs kommenteres af Michael Søvsø og Olaf Eller og sendes på TV2 PLAY. 

Semifinalen fredag klokken 21 mellem SønderjyskE og Aalborg Pirates kommenteres af Søren Kaster og Michael Eskesen og sendes på TV2 PLAY. 

Klokken 19:45 lørdag starter optakten til finalen (kampstart 20:00). Det sker på TV2 SPORT, hvor Jimmy Bøjgaard og Morten Green kommenterer. Jacob Hammerholt er på sidelinjen.

Glem heller ikke, at www.danskishockey.tv er på plads med transmissioner fra både DM for Soldater Veteranhold, kvindernes pokalfinale mellem Rødovre og Hvidovre og Conference Challenge Cup mellem Aalborg og Gladsaxe. Alle tre kampe spilles i løbet af lørdagen. 

 

 


MEDIA DAY: God stemning overalt i lokalet FEM OPVARMNINGSKAMPE: Her spiller landsholdet før VM