Hårdt arbejde hos nordjyderne gav pote i form af 100.000 kroner i overskud

Kan man afvikle et Metal Final4-finalestævne uden tilskuere, men med overskud?

Aalborg Pirates fik tildelt opgaven i slutningen af januar og stablede med kort varsel et ganske overbevisende arrangement på benene, som kun fik roser og gode tilbagemeldinger fra de resterende tre deltagerklubber. 

Pirates havde budget for turneringen, der lå lige under millionen, og det lykkedes såmænd også at lave et overskud på Metal Final4-stævnet, siger direktør Lars Laursen.

- Overskuddet bliver lige i omegnen af 100.000 kroner. Vi havde nogenlunde styr på udgiftssiden, men selvfølgelig var der nogle spørgsmålstegn på indtægtssiden, forklarer han.

Det positive var, forklarer Lars Laursen, at Aalborg Pirates på fornem vis fik solgt eksponering i hallen via bannere og storskærme og hvad der ellers prydede Bentax Isarena. På den anden side gik det knap så godt som håbet med hjemme-VIP og "Pick a Jersey", men alt i alt endte det altså med et overskud. 

- Det var en god uge og en god weekend. Vi skal næppe se på de mange timer, som vi som organisation har lagt i Metal Final4, men mere på, at vi har haft god kontakt til vores sponsorer under forløbet, og at vi har arbejdet med udfordringer, som vi ikke har været vant til. Vi fik vist, at ishockeyen rører på sig, og selv om vi var slået ud, leverede vi altså også om lørdagen, siger Lars Laursen, der efter de mange samtaler om sikkerhed og Corona i forbindelse med turneringen glædede sig over at kunne tage "en slapper" fra lige netop det emne, da weekenden var ovre.

- Forhåbentlig er vi færdig med at tale om Corona efter sommerferien, så vi igen kan få vores fans på besøg, siger Aalborg-direktøren.

I tabte for tredje år i træk i semifinalen. Tør I søge om Metal Final4 næste gang?

- Først og fremmest skal vi jo kvalificere os, men vi kan godt lide at være værter og have gæster. Vi kom med vores bedste bud, og tilbagemeldingerne har været gode fra de andre klubber. Vi er såmænd heller ikke skræmt af det sportslige, for vi har været virkelig tæt på en finale de to seneste sæsoner, siger Lars Laursen. 


Frederikshavn hentede smal sejr i Rødovre OPTAKT: Herning Blue Fox-Herlev Eagles