Vi tager en hurtig puls på Metal Liga-klubberne. Her de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital

Endelig! Efter en lang pause tager vi igen i morgen hul på Metal Ligaen med fire kampe – så fuldt program som overhovedet muligt. Aalborg tager imod Herning, Frederikshavn møder Rødovre, SønderjyskE får besøg af Esbjerg, mens Odense skal en tur til Rungsted. Herlev Eagles er tirsdagens oversidder.

I dag tager vi en hurtig puls på de ni klubber inden den nye ”sæsonstart”.

Vi kører videre med Rungsted, der for øjeblikket ligger nummer fem i tabellen.

Det må have været ret opløftende for Rungsted at være til Metal Final4 – trods nederlaget i finalen mod Frederikshavn.

For netop i finalen – efter en lidt tøvende semifinale mod Herlev – lykkedes det for Rungsted at presse nordjyderne i bund i store dele af kampen.

Godt nok scorede Rungsted ikke og tabte disciplinen til sidst, men 50-55 solide minutter uden Anders Poulsen og Mattias Persson taler for, at Rungsted – hvis de får førnævnte tilbage – sagtens kan blive farlige i slutspillet.

Der er kvalitet bagude med Hanna og Raskob som potentielt farlige backer fremad – især førstnævnte bejler til en plads på All Star-holdet – og fremme mangler vi altså stadig at se folk som T.J Moore, Mario Lucia og Nikolaj Rosenthal i fuldt flor.

Med andre ord: Kan Rungsted komme op i kadence og få de sidste folk klar, så er der en semifinale – og måske mere – i vente for de forsvarende mestre.

Hold øje med: Shane Hanna er i den grad en nøglespiller for Rungsted. Stærk i defensiven og nærkampene og i stand til at gå med frem. Er på gode dage tæt på det niveau, som Tim Daly leverede i sidste sæson. Kan Thomas Lillie finde sit topniveau fra i fjor, kan Rungsted nå langt.


Odense: Skadet Sam Povorozniouk rejser hjem METAL LIGA IGEN! Esbjerg Energy