Mål af Rasmus Andersson og Niklas Andersen i kampen i går i Lørenskog

De danske landshold har som bekendt været i aktion i de forgangne dage. 

A-landsholdet var en tur i Norge, hvor det gjaldt Meca Hockey Games i Lørenskog. Her kunne Niklas Andersen og Rasmus Andersson i går notere sig personlige succeser i form af scoringer. Danmark tabte 2-4, men Rungsteds Andersson kunne glæde sig over sit første landskampsmål. Niklas Andersen leverede sit andet mål for landsholdet, og esbjergenseren kunne også notere sig for en assist i den første kamp i turneringen mod Østrig. 

Her fik Christian Wejse - en anden Esbjerg Energy-spiller - også sin første assist i landsholdsregi, da han var oplægger til det mål Mathias From scorede i 1-3-nederlaget mod Østrig.

Også på U20-landsholdet var der Metal Liga-aktivitet. 

Ikke mindst Rungsteds Gustav Green, der har haft en god sæson hidtil og Odenses Mikkel Jensen, der til gengæld har haft svært ved at få spilletid på klubholdet, var stærkt kørende i sejrene over Østrig og Letland. De var begge fast inventar i Danmarks førstekæde sammen med Marcus Almquist. 

Ingen tvivl om, at den trio kommer til at spille en afgørende rolle i december, når Danmark skal spille VM - der holdes i Minsk i Hviderusland. 


INSTATS: Aalborg Pirates skyder mest på mål Metal Ligaens fanpanel: Overrasket over Evan Cowley, dårlig opbakning i Odense