Vi har igen spurgt vores fanpanel om meninger, vurderinger og andet godt - her status for den første del af sæsonen. Christian Lindhøj Lohmann vurderer Odense

Hvordan vurderer du - kort og godt - dit holds indsats op til landsholdsbreaket?

Odense har haft en ”op og ned-indsats” herind til landsholdsbreaket. Vi startede godt ud med overraskende point og gode kampe. Så kom der lige et par dårlige kampe. Hvor vi tabte alt for stort. Og de sidste par kampe har været blandet.

Hvad har været det bedste element på dit hold hidtil?

Jeg er meget overrasket over Evan Cowleys niveau. Han har virkelig holdt Odense inde i kampene. Han minder lidt om da Galansky kom til Odense. Man kendte ikke hans niveau. Men har overrasket alle.

Hvad har været det ringeste element på dit hold hidtil?

Opbakningen til holdet på hjemmebane har været alt for ringe. Selv da vi spillede godt på hjemmebane kom der ikke ret mange alligevel.

Hvilken ishockeyoplevelse har været den bedste for dig hidtil i sæsonen?

Vores sejr over Sønderjyske i runde 2. Det var en virkelig god kamp.

Hvad har overrasket dig mest (hele ligaen) hidtil i sæsonen?

Jeg er meget overrasket over Herlevs indtog i toppen, og den negative overraskelse har været Herning, som har ligget i bunden længe.

Hvem har været den bedste individualist i ligaen hidtil i sæsonen?

Man kan ikke komme udenom Herlev-trioen med Skinnars, Thompson og Rollin-Carlsson. De har leveret fuldt ud indtil landsholdspausen.


Metal Liga-spillerne på pletten for A-landsholdet i Norge Metal Ligaens fanpanel: Steffen Frank har vist den sønderjyske vej