Danmark slog Frankrig 6-1 med stærke præstationer fra den hjemlige liga

Morten Poulsen har hele sæsonen været en af Metal Ligaens farligste spillere, og den status understregede måljægeren fra Blue Fox i går aftes, da Danmark vandt med hele 6-1 over et fransk hold, der ellers er vældig stærkt besat til turneringen i Østrig.

Derfor var det overraskende så godt, danskerne sad på Frankring gennem hele kampen og ikke mindst i første periode, hvor Danmark førte 3-0 og havde chancer til mere.

Morten Poulsen, der nu har spillet imponerende 174 landskampe, scoredet til både 1-0 og 2-0 på smukt gennemspillede scoringer. Derefter kørte det bare for danskerne, der fik de resterende scoringer af udlandsprofferne Meyer, From, Bjorkstrand og Storm.

Også Frederikshavns Mads Larsen, der hidtil har spillet en stor sæson, kom på tavlen to gange, da han leverede assister til målene til 3-0 og 4-0.

Og så var der George Sørensen i målet, der blev kåret til kampens bedste dansker.

Frankrig skød 25 gange på mål, Sørensen reddede de 24 skud, og han kom dermed op på en redningsprocent på 96.

Specielt i anden periode, hvor Frankrig kom godt ind i kampen, holdt George Sørensen modstanderne fra fadet og understregede dermed den flotte form, han har vist gennem hele den danske sæson.

- Vores første periode var næsten perfekt. Noget af det bedste, jeg har set længe. Fart i skøjterne, hurtige pasninger, høj koncentration og nogle virkelig flotte og gennemspillede mål, konstaterer assisterende landstræner Jens Nielsen.

- Vi gik lidt ned i kadence i anden periode og spillede ikke helt så koncentreret som i første periode. Men i de perioder, hvor vi havde problemer, stod George Sørensen i målet fremragende. Hans præstation var også bundsolid i aften, tilføjer han.

RETRO: Vi mødtes søndag klokken 8 for at tænde lyset” – om Keld Bjerrum VIDEO OG tekst: Fiskefrikadeller til Final4-vinderne og ingen udskiftninger i truppen LIGE NU