Esbjerg Energy har lejet den 175 cm høje og 29-årige canadiske forward Brandon Magee i Rødovre i den kommende måned.

- Skaderne påvirker både kvaliteten af træningerne og indsatsen i kampene. Vi så, der blev begået en del fejl i Frederikshavn, så vi har valgt at handle i den nuværende situation med de mange skader og forstærke truppen. I første omgang midlertidigt, men med mulighed for en forlængelse, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy. 

- Brandon har et canadisk mindset med vilje og ”gå på mod”. Han producerer en del point og vi har set ham bl.a. i kampene mod os, hvor han demonstrerede sine kvaliteter. Dem vil vi gerne benytte i Esbjerg, så derfor har vi lavet aftalen.

Brandon Magee har spillet i ECHL men først og fremmest en lang række europæiske ligaer herunder den tjekkiske, britiske, russiske og den polske liga efter han i sæsonen 2019/2020 debuterede i den russiske liga KHL.

- Rutinen fra de mange europæiske ligaer og erfaringerne med den store is er samtidigt et plus. Han har kunnet præstere mange steder og han kender den danske liga, efter at have deltaget i Rødovres forberedelser og de første kampe. Så han er et oplagt valg for os.

- Endelig er han en sympatisk fyr, der ønsker at spille ishockey. Han er glad for aftalen. Det er vi også, og han vil passe godt ind i vores trup, så vi glæder os til at kunne præsentere ham for vores hjemmepublikum i morgen lørdag mod Aalborg Pirates, slutter Jason Jaspers.

Canadieren fra Edmonton i provinsen Alberta blev sidste sæson polsk mester med GKS Katowice og har nået at spille 6 kampe for Rødovre i denne sæson, hvor det er blevet til 5 scoringer og i alt 8 point.

 


OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks