Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Sikke en kamp, der venter i Rødovre Centrum Arena i aften.

Nok er det de to bundhold i Metal Ligaen, der mødes, men både Rødovre og Frederikshavn endte med at vinde deres kampe tidligere. 

Rødovre leverede et strålende comeback og gik fra 0-3 til 6-5 mod SønderjyskE til stor jubel for de lidt over 1000 tilskuere i arenaen. Mon ikke der kommer flere i aften, hvis de kan komme forbi stormvejret udenfor. 

Det er som om, der er skabt nyt håb for elitehockeyen i Rødovre, og sejren i mandags gjorde ikke håbet mindre. 

Hvad træner Olaf Eller kunne glæde sig over var, at de seks mål blev scoret af seks forskellige spillere, og angrebsbredden synes dermed intakt. Omvendt har Eller og Rødovre ikke råd til at lade fem mål gå ind hver eneste aften. Det er et sted, hvor Mighty Bulls skal forbedre sig.

Hvis Frederikshavn når over broerne i løbet af dagen, har nordjyderne altså også et godt resultat med sig i taskerne. 

5-3 over Esbjerg skabte kæmpe lettelse i Vendsyssel og gav træner Patric Wener en smule arbejdsro. Der var spillere, der løftede sig og så kan man vel næsten tale om en "Mads Iversen-effekt". Første gang den velvoksne back var med, og Frederikshavn endte altså med at vinde.

Men der var også flere andre nøglespillere, der løftede sig mod Esbjerg, og sikke en gyser, det bliver i aften i Rødovre. Kevin Frydkjær vandt kampen mod vestjyderne og målmændene i White Hawks står med 88.55 procent (Frydkjær) og 88.54 procent (Galansky). Det bliver uhyre spændende at se, hvem Patric Wener vælger til kampen i aften. 

Historikken: Ganske pudsigt spillede Rødovre sin defensivt klart bedste kamp, da de to hold mødtes i Frederikshavn. Her vandt Mighty Bulls med 3-1. Kampen var en del af Rødovres drømmestart på sæsonen.

Det forventer vi: Måske nervøst, helt sikkert tæt. Det gælder om ikke at begå fejl. Tippet herfra er enten en hel lige og målfattig kamp, eller en kamp med masser af scoringer. Når først der er hul på bylden i Rødovres kampe, plejer det i den grad at vælte ind med kasser. 

Hold øje med: Frank Gymer var isnende kold, da han scorede det afgørende mål seks sekunder før tid mod SønderjyskE. Frederikshavn havde en Rasmus Lahnaviik, der brillerede med både en scoring og en formidabel assist i sejren over Esbjerg. 

Metalligaen.tv: Henrik Bauch er på plads i Rødovre for at guide dig igennem de 60 minutters hockey fra Rødovre Centrum Arena.

Statistikken: Rødovre har lukket 21 mål ind i de seneste fire kampe. Skøjten skal strammes an nede bagved. Det samme gælder i høj grad for White Hawks, der har lukket 18 mål i de seneste fire kampe. 

Skader/karantæner: Rødovre var uden Mikkel Binou Jensen og Niclas Krarup senest mod SønderjyskE. Frederikshavn manglede Daniel Baastrup Andersen og Emil Marcussen mod Esbjerg. 

 

 


Midlertidig kontrakt: Brandon Magee forstærker Esbjerg OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital