Angriberen har fundet en ny dansk destination

En nytårsbombe er det næppe, for rygterne var løbet i forvejen, men alligevel er det et markant skifte, når Odenses vel nok farligste mand, Mike Hammond, skifter til Frederikshavn. Det er blevet en realitet i dag og dermed kan Mike Hammond såmænd debutere 5. januar mod sine gamle holdkammerater, der den dag skal til Frederikshavn.

Han præsenteres således af nordjyderne: 

Mike Hammond har i denne sæson optrådt for Odense Bulldogs i Metal Ligaen, hvor han har spillet 20 kampe og lavet 23 point. En god solid pointscore, som vi tror, og håber på, han kan tage med nordpå.

Vi har haft et godt øje til Mike Hammond siden han ankom til Metal Ligaen, hvor han har været en af Odenses absolut bærende kræfter. En spiller, der ved hvor målet står, og samtidig har et stort overblik for sine medspillere.

Vi har hele tiden været helt bevidste om, at der skal forstærkning til. Vi har givet de unge livsvigtige minutter på isen, med masser af ansvar, hvilket vi bestemt ikke skal underkende på den lange bane. Men det er også vigtigt de har ældre og erfarne spillere at læne sig opad, og vi ved, at Mike Hammond er en spiller der også kan lære fra sig til de unge. Vi glæder os derfor over det har været muligt at lave denne aftale med Mike Hammond for resten af sæsonen, og ser frem til han ankommer til byen i morgen, hvor han træner med sine nye holdkammerater for første gang, lyder det fra White Hawks. 

Selv siger Mike Hammond følgende i pressemeddelelsen. 

- Jeg er virkelig glad for at komme til White Hawks, hvor jeg kun har hørt gode ting om klubben og organisationen. Jeg ser frem til at komme ind på holdet, og hjælpe med at få et godt afsæt til det kommende playoff. Jeg ved, at klubben har ambitioner om at vinde, og det er noget jeg gerne vil være en del af. Så jeg kan ikke vente med at komme i gang, og ser frem til at møde alle i og omkring klubben”


Esbjerg Energy gør status: Underskud på 875.000 kroner, men optimisme for fremtiden BILLEDER: SKARPE SKUD fra Rødovre-Herlev