Takterne fra Esbjerg-kampen skal findes frem, siger Mighty Bulls-assistenten

Rødovre gik ned med mand og mus tirsdag i Vojens, hvor det blev til et nederlag på 0-5 i Frøs Arena.

Sådan skal det helst ikke gå i aften mod Rungsted, pointerer assisterende træner Morten Andreasen til klubbens hjemmeside, hvor han forlanger "skarphed".

- Overordnet manglede vi præcision og tempo i spillet med puck, især i de to første perioder i Vojens. Vi tog for mange dårlige beslutninger med pucken og var ikke præcise og hurtige nok i vores pasningsspil. Det dræbte tempoet i vores spil og skabte en masse spilvendinger imod os, siger Morten Andreasen.

- Derudover chancede vi for meget i vores forechecking og blev dermed for nemt overspillet i deres kontrafase. Tredje periode var en del bedre, selvom vi også tabte den periode 2-0.

- De ting, som vi manglede i SønderjyskE, var præcist det, der fungerede imod Esbjerg. Vi tog gode beslutninger med og uden puck, og vi udnyttede dermed vores fart uden de store risici, tilføjer han.

Om aftenens kamp siger han:

- Vi har revanche til gode, både for tirsdagens kamp og vores indbyrdes kampe mod Rungsted, hvor især de sidste to kampe har været rigtig dårlige både målt på resultater og vores spil. Derfor er der ingen undskyldninger, og vi kommer til at møde knivskarpt op til kamp, siger Morten Andreasen.

 


Rungsted skarpest i dyst mod ærkerivaler OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn WH