Metal Liga-spillerne ganske stærke i kampen mod Østrig i aftes

Det danske herrelandshold i ishockey var i aftes på plads til finalen i Österreich Cup, hvor det gjaldt en match mod værterne om sejren i firenationersturneringen.

Hjemmeholdet endte med at vinde 3-2, men nøjagtig som mod Frankrig gjorde et par Metal Liga-spillere sig positivt bemærket.

Ikke mindst Herning-træner Ben Cooper må være tilfreds med, hvad han hører og ser fra en af sine fremmeste målscorere og den mest konstante spiller på hans hold gennem sæsonen.

Morten Poulsen scorede nemlig igen og nettede dermed for tredje gang på to kampe i Østrig, da han satte 1-0-scoringen. Den herningensiske forward spillede i øvrigt sin kamp nummer 175 i rødt og hvidt.

Også en anden Metal Liga-spiller kom på scoringstavlen i form af Niklas Andersen, der satte sin tredje scoring på landsholdet og dermed understregede, at han er også inde i en god sæson, der tilsyneladende - ifølge Hockeytinget.dk - har fået tyske DEL-klubber til at lure på ham.

Også Aalborgs Julian Jakobsen kom på tavlen, da han noterede en assist på Niklas Andersens mål.

De tre Metal Liga-aktører rejser nu hjem til deres respektive klubhold, hvor de sidste kampe i grundspillet går i gang på tirsdag. 


INSTAT: Herlev-profiler trækker igennem i powerplay RETRO: Vi mødtes søndag klokken 8 for at tænde lyset” – om Keld Bjerrum